Onze partners

Het Tulpenfonds

Het Tulpenfonds in geval van arbeidsongeschiktheid

 

Wat is het?
Een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering zonder gedoe! De meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen zijn peperduur. Niet zo gek dus dat veel ZZP'ers er voor kiezen om dan maar onverzekerd hun diensten aan te bieden en te werken met een spaarpot. Daarnaast is het ook veel gedoe en moet je aan allerlei voorwaarden voldoen voor een vergoeding mocht je onverhoopt (tijdelijk) arbeidsongeschikt raken. Dat kan anders, vinden wij, daarom hebben we de handen ineen geslagen met het Tulpenfonds. Dat is een fonds [uitleg wat het is] Door de grote omvang van deze organisatie is het mogelijk om de kosten laag te houden. Dat betekent dat je voor een klein maandbedrag toch goed verzekerd bent.

Wat kun je doen tegen arbeidsongeschiktheid?

Stap Niets
Stap Sparen
Stap Preventie
Stap Zelfstandigenfonds
Stap Zelfstandigenverzekering

Wat kost het per maand?

€0
 • Financieel risico
 • Weinig steun van de overheid bij uitval
 • Geen hulp bij het herstellen

Wanneer je arbeidsongeschikt raakt en niets geregeld hebt, krijg je te maken met nare financiële gevolgen. Je kunt op weinig steun van de overheid rekenen en niemand helpt je om te herstellen. Je staat er alleen voor.

Wat kost het per maand?

€?
 • Je hebt het zelf in de hand
 • Het duurt lang voordat je genoeg gespaard hebt
 • Er is geen hulp of advies bij herstel wanneer je arbeidsongeschikt raakt

Het is goed dat je er in ieder geval bewust van bent dat je iets achter de hand moet houden voor het geval dat er iets gebeurt. Je moet echter een aardig potje bij elkaar gespaard hebben, wanneer je voor een langere periode arbeidsongeschikt raakt.

Wat kost het je per maand?

€10
 • Een vast aanspreekpunt en ongelimiteerd contact wanneer jij dat wilt
 • Een halfjaarlijkse gezondheidscheck (geheel vrijblijvend)
 • Begeleiding (bij bijvoorbeeld ziekte) en een eventuele doorverwijzing naar andere hulpverleners, zodat je weer verantwoord aan het werk kunt

Let op! Met preventie heb je nog steeds financieel geen vangnet wanneer er iets gebeurt. Je reduceert echter wel de kans op uitval door bijvoorbeeld psychische of gezondheidsklachten. Zie het als je eigen HR-afdeling.

Wat kost het je per maand?

Gem €30
 • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto inkomen per maand bij uitval door ziekte voor maximaal 2 jaar
 • Na aanmelding word je direct onderdeel van de schenkkring
 • Simpel online te regelen en op te zeggen, betaling via automatisch incasso

Het Tulpenfonds Zelfstandigenfonds is een collectief van zelfstandigen, die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Dit noemen we een schenkkring.

Wat kost het je per maand?

V.a. €50
 • Een vangnet van € 22.356 bruto per jaar voor maximaal 7 jaar
 • Preventie en hulp vanaf dag 1
 • De zekerheid van een uitkering voor langere duur

De Tulpenfonds Zelfstandigenverzekering is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) speciaal voor zelfstandigen. Een betaalbare basisverzekering voor als je een goed vangnet wilt hebben, maar geen torenhoge premies en ingewikkelde keuzes.

Wie is het Tulpenfonds?

Wij zijn Tulpenfonds en we komen uit de sociale zekerheid. We vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. Om dit waar te maken hebben wij onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van verschillende vangnetten. Dit doen we om een keuze te kunnen bieden. Want dat is waar jij als zelfstandige voor hebt gekozen, zelf je koers bepalen. Solide vangnetten die jou ook daadwerkelijk opvangen als dat nodig is. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.
Meer weten? Via deze link kan je alle informatie vinden en je direct aanmelden!