Cupola Live

Publicatiedatum 11 augustus 2021
Wijzigingsdatum 23 mei 2023
Auteur Cupola Live

Hoe verklein je de kloof tussen de wensen van een jonge werknemer en eigen verlangen?

Mediaborrel en Cupola XS organiseerden samen Cupola Live op 4 november. 

Ben jij werkgever en wil jij weten hoe je de kloof dicht tussen jouw wensen en dat van je potentiële nieuwe jonge collega? Of ben jij een young professional en wil je erachter komen wat je nu wel en niet kan eisen?

In deze aflevering krijg je waardevolle inzichten van Martijn Wolff, partner bij Cape Rock. Een design studio die voor grote merken de strategie, creatie en productie doen. Wat zijn Martijns ervaringen als werkgever? En waar ligt volgens hem de grens?

Raoul Oei, freelance creative en communicatieprofessional. Welke behoeften hebben de nieuwe generatie werknemers? En welk advies heeft hij aan beginnende freelancers?

Marianne Brug, leiderschap, team & loopbaancoach en mede-eigenaar van Liminal Coaching & Training. Jarenlange ervaring in de media en journalistiek. Wat valt haar op? En hoe kunnen werkgever en werknemer dichter bij elkaar komen?

En je hoort natuurlijk Peter Stutterheim van Match in Media en de mediaborrel Facebook-pagina. Want wat valt hem op aan de huidige arbeidsmarkt?

Beluister hier de volledige podcast!